Affärsresebyrå med kundfokus vann upphandling i Skellefteå | XLNT Travel
  • Malmö 040-618 97 70
  • Sundsvall 060 -16 60 20
  • Ö-vik 0660-790 80
  • Umeå 090-15 80 80
  • Skellefteå 0910-21 18 00
  • Grupp 010 - 188 99 40
  • Jourservice 010- 151 01 65

Bra personlig service där kunden är i fokus, hög kompetens och enhetliga rutiner var nyckelord vid val av affärsresebyrå när Skellefteå kommun upphandlade sina resebyråtjänster.

– För oss är det viktigt med en leverantör av resebyråtjänster som har en hög tillgänglighet, ett trevligt bemötande och gedigen erfarenhet av att tillhandahålla tjänsteresor på ett snabbt, säkert och enkelt sätt, vilket XLNT Travel kan leverera, säger Maria Peltola, upphandlingsansvarig på Skellefteå kommun.
– Det finns fördelar med en resebyrå som finns på orten, fortsätter Maria. Att ha bra lokalkännedom medför en större förståelse för upplägget av en resa. Vi hade dock inte ställt några krav på lokal närvaro i upphandlingen eftersom det då hade funnits en risk för att begränsa konkurrensen med ett sådant krav.

Idag talar man mycket om resebyråernas vara eller icke vara med tanke på det utbud som finns på nätet. Enligt Maria Peltola handlar det för Skellefteå kommun om mervärdet i att ha en erfaren och kunnig avtalspart som hanterar resorna särskilt om något oförutsett inträffar.

 

 

– Det blir kostsamt om varje medarbetare ska avsätta arbetstid till att hantera sina egna tjänsteresor. Det behöver även finnas en enhetlig rutin för samtliga delar kopplade till resebeställningar inklusive fakturaflöden och övrig administration för att få bästa möjliga priser och förutsättningar för resandet.

Tillväxten är stor och XLNT Travel växer allt fortare. Tillströmning av nya kunder sker hela tiden för XLNT Travels kontor i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Stockholm och Malmö.

– Att nu få Skellefteå kommun som kund ger oss förutsättningar att växa ytterligare norrut och ta nya avstamp mot en större närvaro på marknaden i hela Sverige. Vi är väldigt glada för den här affären som visar att vi är på rätt spår, säger Annika Hultgren, VD XLNT Travel.

För mer information kontakta:

Annika Hultgren
VD, XLNT Travel
070 – 860 65 66

 

Offertförfrågan