XLNT Online

Din personliga portal med information och bokning online. XLNT Online innehåller i princip samma utbud som när du kontaktar XLNT för personlig service. Men en viktig skillnad är att de smarta och kreativa biljettkombinationerna samt alternativa resvägarna är det bara våra professionella konsulter som kan leverera. Därför rekommenderar vi alltid att då resan är mera komplex, t.ex. med två eller flera flygbolag eller flera produkter eller flera resenärer, kontakta oss för personlig service! En ”komplex” resa är inte alltid en långresa, ibland är också resan inrikes effektivast att boka med personlig service. Bokningar via XLNT Online debiteras enligt överenskomna rutiner, på samma sätt som vid personlig service. XLNT Online kan anpassas efter kundens resepolicy och innehåller speciella funktioner för resebeställare. XLNT Online förutsätter att ditt företag har tecknat avtal om denna tjänst.

Inloggning
När du loggar in till XLNT Online via vår hemsida kommer du att behöva uppge företagets/organisationens kundnummer för komma till företagets plattform. Detta för att vi på ett säkert sätt ska kunna skydda era uppgifter.
Från er plattform loggar du in med den personliga inloggning du fått av oss.

Vill ni se hur XLNT Online fungerar titta på filmen: Amadeus Cytric Demo
Välkommen att kontakta oss om du önskar information om hur det fungerar.

XLNT Online

Fyll i ditt företag/organisations kundnummer för att få din personliga länk till XLNT Online.
Klicka på enter alternativt
”Hämta länk” och gå vidare till
”Till XLNT Online”.

Mobil App Företagets lösning för onlinebokning kan kopplas till en mobil-app med enkel tillgång till alla resor.Hotellbokning har i tillägg en praktisk kartfunktion som gör att man kan se var hotellet ligger. Man kan även checka in på flyget direkt från applikationen. Det är möjligt att dela eller vidaresända resplanen med andra som har behov av den.
Applikationen kräver att kunden har en giltig resenärsprofil hos XLNT med en personlig e-postadress. Första gången man använder Appen måste man registrera sig för att skapa en koppling mot resenärsprofilen hos XLNT. Kunder som använder resebeställare måste registrera sin personliga e-postadress i profilen då detta är ert personliga användar-id för tillgång till mobilapplikationen.