Gruppresor

Det ska vara enkelt för alla att mötas tycker vi på XLNT Travel Sweden AB. Oavsett om det är för det lilla ledningsgruppsmötet eller den stora kongressen vet vi att det är viktigt att alla detaljer faller på plats. Alltifrån planering och administration före arrangemanget till att ordna transport, boende, konferenslokal, upplevelser och middagar för att ert arrangemang ska bli bästa tänkbara.

Vi vet att det är tidskrävande för de flesta företag och tar värdefull tid från er!
Därför finns XLNT Travel Sweden AB som era professionella konsulter.

 

Med våra kontakter och partners, i Sverige och runt om i världen, ser vi till att ert grupparrangemang blir anpassad efter era unika behov och önskemål.

Vi har många färdiga paketlösningar och förslag på olika destinationer i Sverige och världen. Så tveka inte att kontakta oss för inspiration inför ert nästa arrangemang!

Välkommen med er förfrågan.

Kvalitetssäkring & lösningar för er

För att kvalitetssäkra er upplevelse erbjuder vi:

  • Unika lösningar utifrån era önskemål
  • En kontaktperson för hela arrangemanget
  • Hjälp med inbjudningar och anmälningar
  • Informationsträff före resan
  • Samlad fakturering för hela resan

Som en sista del i vårt uppdrag gör vi en uppföljning tillsammans med er som kund. Detta är viktigt för att vi ständigt ska kunna förbättra oss!

Administration

För att underlätta administrationen erbjuder vi verktyget Qondor där vi tar hand om all administration inför resan, från offerter till bokningar och anmälningar. Med hänsyn till era önskemål skapar vi en internetbaserad plattform där all information som behövs för ett lyckat arrangemang läggs upp. Systemet är lätt att använda och omtyckt av våra tidigare kunder!

Kontakta oss om du planerar en gruppresa.
010 – 188 99 40
grupp@xlnttravel.se