Partners

XLNT Travel Sweden AB är partner till Arrive Agencies

Arrive Agencies är företag i samma koncern som XLNT Travel. Via vårt partnerskap med Arrive Agencies har vi avtalspriser hos en rad olika leverantörer samt möjlighet till en snabbare teknisk utveckling. För våra kunder innebär detta att vi kan erbjuda fördelaktiga priser på både resor och boende, en jourverksamhet utanför kontorstid samt moderna tekniska lösningar.

 

Samarbetet med Ecolyx ger våra kunder ett ansvarsfullt resande

XLNT Travel Sweden AB och Ecolyx inledde ett samarbete under sommaren 2016. Tillsammans hoppas vi kunna erbjuda ett resande som är bättre för både människa och miljö – ett hållbart och mer ansvarsfullt resande.  XLNT Travel Sweden AB erbjuder flyglösningar till Ecolyx kunder samt expertis inom affärsresor. Ecolyx bistår XLNT Travel Sweden AB med kunskap om ansvarsfullt resande samt skräddarsyr våra hållbara resor för såväl grupper som enskilda resenärer.

Ecolyx är ett svenskt resebolag som grundades 2009 och är en del av Ecospheres AB. De två entreprenörerna Tina Frisk och Ulrika Löfdahl träffades i Kenya 2008 där båda arbetade med utvecklingen av ekodestinationer.

Ur deras gemensamma erfarenheter av resebranschen föddes idén om att starta en egen resebyrå. Deras mission var att bidra till en bättre värld där människor reser med omtanke om miljö och människa.

Så föddes Ecolyx – en resebyrå som erbjuder eko-lyxresor till småskaliga eko-destinationer över hela världen Affärsidén var då som nu att erbjuda unika reseupplevelser som lämnar ett positivt fotavtryck på människa, natur och kultur – utan att ge avkall på komfort och kvalitet.

Idag är Ecolyx ett företag i stark utveckling. Allt fler resenärer ser fördelarna med ett större ansvarstagande för lokala samhällens utveckling, och ett skyddande av natur och kultur, i samband med sin resa. Vi hoppas att du också ska göra det!

Mer om Ecolyx ägare
Ecolyx filosofi
Eco-rating
Presentation på engelska
Ecolyx hemsida