Hållbarhet

Ekonomiskt ansvarstagande

För ett långsiktigt bidrag till samhället vill vi alltid göra ekonomiskt försvarbara beslut. För våra kunder, för våra samarbetspartners och för oss. En effektiv och kvalitetssäkrad verksamhet med lönsamhet skapar positiva effekter i hela samhället.

 

Hållbarhet är nödvändigt

Vi vill utmana affärsresebranschen för en hållbar framtid. Det är ett faktum att vi på jorden står inför stora utmaningar och vi tror att alla måste ta sitt ansvar för en ljusare framtid. För oss innebär hållbarhet flera olika delar: ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvarstagande.

Hand in Hand

Under 2018-2019 hjälper vi en by i Indien att ta sig upp ur extremfattigdom genom organisationen Hand in Hand. Vill du som företag eller privatperson hjälpa vår by? Kontakta resebyrån så berättar vi hur just du kan vara med och bidra.

Miljömässigt ansvarstagande

Det är inte längre osäkert att vi påverkar vår miljö negativt. Vi vet att resor och möten lämnar ett avtryck på vår planet och det vill vi påverka. Vi arbetar aktivt internt och med våra kunder och samarbetspartners för att skapa en grönare affärsresebransch.

Klimatkompensation

Våra kunder kan klimatkompensera sina resor och konferenser i samarbete med Tricorona.

Vi är säkra på att en bra arbetsmiljö och villkor för våra medarbetare ger en högre prestation i alla lägen. Vi vill också ta vårt ansvar för att bidra till vår omvärld. Genom att samverka med utbildningar och stötta bra initiativ i samhället skapar vi tillsammans bra förutsättningar för ett hållbart samhälle.

XLNT Hälsa

Vi ger friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Till skillnad från andra företag har vi valt att lägga upp en hälsoplan tillsammans med varje medarbetare för att skapa större motivation och resultat.